Kérdőív – Hajdú Valéria

Kedves Sorstársak!
Az alábbi kéréssel fordult egyesületünkhöz egy hölgy, akinek lehetősége van legyen szíves segíteni neki a kérdőív kitöltésében.
„Neuropszichológiai vizsgálat
Kedves Olvasó!
Szívességet szeretnék kérni Öntől. Hajdú Valéria vagyok, a Szegedi Tudományegyetem Pszichológia mesterképzés végzős hallgatója, Klinikai és egészségpszichológia szakirányon.
A szakdolgozatomat készítem, amelynek keretében a látássérült személyek mindennapos, szokatlan észlelési élményeit és az ezzel kapcsolatos emlékezetet, illetve ezek összefüggéseit szeretném feltérképezni. Azt kutatom, hogy mennyire vagyunk tudatosak, a környezetet és saját cselekvéseinket mennyire vesszük figyelembe, amikor döntünk, amikor problémákat oldunk meg, amikor el szeretnénk érni egy célt. Ez sok kicsi alkotóelemből tevődik össze, például hogy mi gátol bennünket, hogyan és mire emlékszünk, milyen a memóriánk (rövid és hosszú távon), mennyire tervezünk, mennyire vagyunk rugalmasak.
A vizsgálat egy rövid kérdőív kitöltésével, majd azt követően a memóriával kapcsolatos teszttel történik. Ezen vizsgálat lefolytatására kérem az Ön segítségét.
A vizsgálat akadálymentes. A kérdőív kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe. Az emlékezeti tesztek felvétele egyeztetést követően zajlik, online vagy személyes formában, mindenkinek a saját igényeit figyelembe véve.
A kérdőív kitöltése az alábbi hivatkozáson lehetséges: https://docs.google.com/…/1BHHEzgWFHCY…/edit
Hálásan köszönöm, ha időt és energiát szán a tanulmányom segítésére!
Amennyiben részt kíván venni a tesztben, de nem töltené ki azonnal, mert kérdése van, a kapcsolatot az e-mailcímemen keresztül is felveheti velem: hajdu.vali@gmail.com
Kérdéseivel is bátran keressen.
Hajdú Valéria
okleveles andragógus, viselkedéselemző
Együttműködését előre is köszönöm!”
Akadálymentes beállítások