Online kérdőív felhasználóknak

online kérdőív felhasználóknak letöltése

 

 

EFOP-1.1.5-17-2017-00001 – Távoli segítségnyújtás látássérült emberek számára – Távszem szolgáltatás – Felhasználói kérdőív

 

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége a Távszem projekt lezárásához közeledve fontos feladatának tartja  a Távszem applikáció és szolgáltatás felhasználói értékelését.

(Anonim kérdőív a felhasználói tapasztalatokról)

 

A Távszem projekt összeállított egy Felhasználói kérdőívet, mely Valamennyi iPhone-hoz jutó Távszem felhasználó számára kötelezően kitöltendő – a Távszem szolgáltatás értékelésére szolgáló felhasználói kérdőív – mely az alábbi linken érhető el:

 

https://online-kerdoiv.com/index/view/hash/71a9af6bd17ee45ff4b6f835fb12d442

 

Távszem szolgáltatás felhasználóinak tapasztalatait vizsgáló kérdőív, melynek célja a program tartalmi elemeinek fejlesztése. 

 

Más felhasználók számára is ajánlott a felület kitöltése, minden értékelésnek nagyon örülünk és minden válasz nagyon hasznos a Távszem projekt számára!

 

A kérdőív akadálymentesen kitölthető, a válaszadás kb. 15 percet vesz igénybe.

 

A kérdőívek kitöltésének határideje 2019. november 15. péntek éjfél.

 

Megkérünk mindenkit, hogy a felhasználói kérdőív linkjét terjessze a tagegyesülete információs csatornáin (hírlevél, levelezőlista, Facebook oldal, honlap, stb.).

 

A kérdőívek eredményeit összefoglaló értékelő tanulmány a projekt végén természetesen mindenki számára hozzáférhető lesz.

 

Üdvözlettel / With best regards,

Mali Attila / Attila Mali

A Győr-Moson-Sopron megyei mentor / The mentor in Gyor-Moson-Sopron County

 

Tel.: +36 30/343-8104

 

E-mail.: tavszemmentor@gmail.com

 

https://tavszem.hu/tavszem

 

Akadálymentes beállítások